Η φιλοσοφία μου

H φιλοσοφία μου

Αγάπη για μόνιμη αναζήτηση απαντήσεων σε πάμπολα ερωτήματα που αφορούν στην υγεία του ανθρώπου.
Αναζήτηση μέσω έγκυρης και αξιόπιστης βιβλιογραφίας και επιστημονικών άρθρων που τις περισσότερες φορές προσπαθώ να είναι από εργασίες διπλά τυφλές δηλαδή ούτε ο εξεταστής ούτε ο εξεταζόμενος να γνωρίζει την ομάδα ελέγχου και την ομάδα με το υλικό πειράματος άρα να εκμηδενιστεί η πιθανότητα ζαβολιάς από την βιομηχανία τροφίμων ή κάποια παρεμφερή εταιρεία που έχει κάποιο συμφέρον.
Θεωρώ δεδομένο ότι η βιομηχανία του <<αδυνατίσματος>>, η βιομηχανία τροφίμων και πολλά ταχυφαγία, εστιατόρια, υπεραγορές προσπαθούν πολλές φορές με δόλιους τρόπους να πείσουν τους καταναλωτές να πάρουν τα προϊόντα τους.
Θυμώνω υπερβολικά με αυτή την κοροϊδία και προσπαθώ να το αλλάξω αυτό είτε μέσα από σωστή ενημέρωση των πελατών μου είτε με άμεση παρατήρηση - σύσταση σε όλη αυτή τη στημένη βιομηχανία.
Είμαι κατά:
- του αδυνατίσματος και όλων των προϊόντων αδυνατίσματος και σχεδόν όλων των <> προϊόντων.
Αδυνατίζω σημαίνει στα Ελληνικά α- στερητικό και δύναμαι = μπορώ δηλαδή εξασθενώ, χάνω την δύναμή μου. Λεπταίνω είναι η σωστή λέξη για το χάνω σωστά το βάρος μου δηλαδή λιπώδη μάζα.
- των γρήγορων και στερητικών και ανορθόδοξων τρόπων μείωσης του βάρους.
- των πρωτεϊνικών διατροφών που διαλύουν το πεπτικό και κυρίως το έντερο, χαλάνε τα νεφρά, καταστρέφουν το μεταβολισμό και προκαλούν κατάθλιψη και μελαγχολία.
- των υποκατάστατων διατροφής σε υγιής οργανισμούς.
- των φαρμάκων σε άσκοπη χρήση και όταν δεν είναι αναγκαίο.

Προσπαθώ για την πλήρη, έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση των πελατών μου χωρίς προκαταλήψεις και προπάντων χωρίς την κατεύθυνση καμιάς εταιρείας τροφίμων ή βιομηχανίας ή φαρμακευτικής εταιρείας.

Βασίλειος Φλουρής